18 kolovoza 2012

Islamski Ramazam

Dali islamska vjera u hrvatskoj državi, gdje su pripadnici te vjere ravnopravni s rimsko i grko katoličkom  vjerom osjećaju imalo pritiska u smislu zabrane njihove vjere. Ako NE, Zašto cijelom svijetu, posebno islamskom narodu ne poslati poruku da su Hrvati, posebno Hrvati iz Bosne i Hercegovine, dio svog naroda za vrijeme najezde turaka morali prekrstili u muslimane. Kažu  da je to, kako je uvijek u povjesti bilo, cvijet hrvatskog naroda jer su se održali za vrijeme Turaka a nisu izgubili svoju hrvatsku povijest.
      Na povjesnićarima je da iščupaju i prezentiraju istinu o tim danima vladavine Turaka i Austro-ugarske u krajevima današnje Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Dali su tu bili u današnjoj Krajini, Republici srpskoj, neki Dodiki ili Miloševići, Babići, ili bilo koji SRBI predstavnici,  JNA 1991.g. ostaje kao pitanje!  Bosna i Hercegovina je Muslimanska (BOSNA) i HRVATSKA HERCEGOVINA. Ako netko na temelju Dejtonskog ugovora tvrdi drugačije u Bosni i Hercegovini neće biti mira slijedečih 40.g.l Pa ne mogu SRBI okupirati, jer su im to amerikanci dozvolili, više od  pola 51%,  BOSNE I HERCEGOVINE!?

Nema komentara: