12 kolovoza 2012

24 SATA "Nizozemci lete na Mars 2023.g".

Novinar Tomislav Krasnec, dopisnik VL-a  pod gornjim naslovom daje prilog u 24 sata!
        Na planeti Mars, navodno na južnom i sjevernom polu ima ledene površine, čiji je sastojak voda!
Na zemlji na južnom i sjevernom polu, čiji je sastojak ledena površina, ima u pojedinim klimatskim razdobljima ( u godini) nekih biljnih i životinjskih oblika života, koja opstaju u tim klimatskim uvjetima.
        Nije li pred nama vrijeme prije 2023.g., kada bi ljudi mogli poslati raketama te kolonije biljnog života koje u tim uvjetima obitavaju na Zemlji i nebi li se mogli prilagoditi i razvijati u uvjetima na Marsu. A što je s Mjesecom, zemljinim satelitom? Nije li i tamo pronađena ledena površina na polovima mjeseca? , tj uvjeti u kojima bi se uz led, ili otopljeni led mogao razviti neki oblik zemaljskog života koji bi stvarao KISIK?
         Zašto letjeti u bespuća SVEMIRA i tamo pronalaziti uvjete života za  ljude!? Zašto na bliskim planetima i njihovim satelitima u sunčevom sustavu (" u svom dvorištu"), ne stvarati uvjete života za čovjeka sa planete zemlje?
Nije li to možda mogući scenarij za dalje osvajanje svemira!?
         Ma za mogući ljudski život u SVEMIRU i njegovo osvajanje u smislu proširenja ljudskog života ima još dosta vremena, vremena za pretek,  vremena za budućnost ljudske vrste.
Ja bih poslije 2023.g. slao Nizozemce, naprije na Mjesec a zatim na  Mars !.

Nema komentara: