18 kolovoza 2012

IMA !SPIN"

Gospodin Tomislav Nikolić predsjednik republike Srbije, htio bi se probiti na hrvatsko tlo ne odustajući od toga da je svojevremeno i Bljesak i Oluju kao pravno opravdane akcije Hrvatske države za oslobođenje svog teritorija proglasio fašističkim, ustaškim::: činom i djelovanjem !?
        S druge strane g. Pupovac, kako je rekao predsjednik Josipović, vrlo je malo učinio za srpsku manjinu u Hrvatskoj!  Najprije po mom mišljenju, da uvjeri tu srpsku manjinu da oni žive u državi Hrvatskoj i da ovo nije "SRBIJA" što g. Pupovac svojom kvazisrpskom politikom neprekidno nijeće i provodi - trguje. sada s Nikolićem o hrvatskom teritoriju.
Naime predstavljajući se kao jedini predstavnik SRBA u Saboru RH želi biti posrednik u događajima poboljšanja odnosa između Republike Srbije, Republike? "Srpske"!? i ucjenjivati Hrvatsku Državu i hrvatski narod?
         Ima tu još pitanja o granicama Hrvatske, BiH i Srbije. Ne mislite li da se on kao saborski zastupnik u sve to petlja imajući u vidu promociju svog EGA među srpskim narodom u RH i BiH  a ne pitajući Sabor, Vladu i općenito Hrvatske ljude i narod što bi on za Srbe u hrvatskoj želio?
Neću pogađati! Htio bi bivšu SAO KRAJINU U HRVATSKOJ!?,
K'o što bi g.. Jakovčić htio ISTRU  Republiku a u najmanju ruku DRŽAVU ISTRU U DRŽAVI HRVATSKOJ!?
Mislite da g. Šljivančanin ne razmišlja o državi Slavoniji i Baranji sa  zapadnim Srijemom!?
Tko su ti ljudi, mogu li se oni zastupajući protuhrvatsku politiku maknuti iz države Hrvatske? Neka g Jakovčić ide u Italiju a g. Pupovac u Srbiju i neka tamo u Srbiji g. Pupovac osniva  stranku za pripojenje SAO Krajine SRBIJI ili "Republici Srpskoj"
         Uostalom ima priliku da to zaniječe i da se vadi preko svojih "NOVOSTI"!?.
Uostalom kako bi on rekao,  Srbi su Srbi? Ima grobova Srba i u državi Americi! A tamo gdje je i jedan srpski grob to je SRBIJA!? AMERIKA JE DRŽAVA SRBA I TO JE SRPSKA DRŽAVA. E moji srpski opančari!?


Nema komentara: