15 lipnja 2010

Sindikalni referendum

Nekada si čovjek u nedoumici, postavi ono staro poticajno pitanje:"jesam li lud ili mi noge smrde"!?. Neznam, otkuda znam za to pitanje, možda je povijesno za sve narode!?.
Zašto ga postavljam!?
G-dićna Severina, dovela svoju mater umirovljenicu, na potpisivanje sindikalnog referenduma; za veće plaće, božićnice, za popuste na godišnje odmore, možda i povlašteno ljetovanje u bivšim sindikalnim odmaralištima...!!?.
Tko zna koliko članova sindikata, uvjeravaju i vuku svoje roditelje branitelje HV, na potpis za raspisani sindikalni referendum u kome traže za sebe povlastice?
Sve za što se zalažu sindikati, ti umirovljenici i branitelji HV koji potpisuju ZA referendum, ide iz iste državne kase a to znači na račun umirovljenika, branitelja HV (mislim i na HVO) i g-đe Severinine matere.
Da sam na mjestu Vlade RH a pogotovo predsjednice g-đe Kosor, odmah bih sporni Zakon poslao u Sabor, unatoč prijetnji sindikalaca i dozvolio tim "ujedinjenim u jedno" sindikatima, da pred Saborom i očima javnosti na HTV, objašnjavaju SVOJU POHLEPU za tuđim novcima!?

Nema komentara: