30 lipnja 2010

Mislav Blago i Nova TV

Prateći njegove, Mislav Bago-ve, ankete u zadnjih pola godine na Novoj TV, NALAZIM, da je to čovjek ne politike, već zastupnika stranke SDP-a. Mislim da je čovjek umijeća konstrukcije rezultata ankete!?
Zar ne vidite da su sve njegove ankete, provedene u RH- u, rezultat tvrdih podrški stranki SDP-a, posebno gospodinu Zoranu Milanoviću koji predstavlja tu stranku!
Ja jednostavno mislim, a za mišljenje me ne može nitko optužiti, da g. Bago, kad ujutro sere i stenje da izbaci neko govno o politici HDZ-a, ima telefonsku liniju s g. Z. Milanovićem. Oni uzajamno serući smisle kakve će ankete i rezultate anketa izmisliti slijedeću večer na Novoj TV!?
Kaj će g. Mislav Bago izmisliti i kakvu anketu za dnevnik Nove TV na dan 1.srpnja 2010.g. prikazati na Novoj TV ne znam? Možda će to biti podatak da u anketi u cijeloj republici Hrvatskoj, gospodin Z. Milanović ispred premijerke Jadranke Kosor vodi u anketi 99% za g. Milanovića a možda manje od 1% za premijerku Jadranku Kosor.
Serem ti se u tvoje ankete gospodine Mislave Bago, koji svako večer sa svojim naručenim anketama nastupaš na televiziji Nove TV.
Jadno za VAS g. Mislav Bago!?

Nema komentara: