24 rujna 2011

Željko Jovanović saborski zastupnik SDP?

Gospodin Željko Jovanović govori o tajnim računima SDP i na neki način priča o nebulozi g. Ivana Čička. Spominje ugovore SDP o nekoj prodaji konja a ne spominje da su Srbi opljačkali, ukrali konje s naših hrvatskih ergela za uzgoj konja u hrvatskoj, za vrijeme njihovog domovinskog rata bivše JNA, koja se borila za domovinu Jugoslaviju.

Misli li g. Željko Jovanović da Srbi u toku domovinskog rata JNA za veliku Srbiju, nisu ubijali i pljačkali hrvatski narod, hrvatsku sirotinju u Lici i dijelovima istočne Slavonije neka to kaže!

Za mene g. Željko Jovanović nije Srbin Član SDP U hrvatskoj stranci SDP, on je Srbin, u svojim nastupima često kardinalan, u svemu što se u Hrvatskoj događa a po njegovu mišljenju nije u interesu države Srbije.

Toliko o predizbornoj kampanji tog gospodina, koga se uvelike sjećam po kritici Vlade RH i HDZ. Čovjeka koji bi kao član SDP, ako dođe na vlast opet uveo Srbe u politiku Hrvatske gdje bi na važnim položajima u Hrvatskoj vlasti opet bilo 80 % Srba i prilježnika hrvatskih komunista koji su od 1945. g naovamo lizali g.u.z.i.c. Srbima.

Nema komentara: