11 rujna 2011

Razaranje Hrvata i države Hrvatske

Pa eto počnimo od od ministra g. Milinovića koji neda da se rađa više Hrvata nego što on svojim zakonima odredi.
Uzimajući sve dnevne listove koji u hrvatskoj izlaze, svi osim VJESNIKA blate i minimiziraju dosege hrvatske vlasti koja se po mom mišljenju trudi u cijelom svijetu pokazati da država Hrvatska, po nekima država BANANA postoji.
Eto u ovim predizbornim danima netko čačka o predizbornim ulaganjima za g-đu Kosor, koliko je novaca prikupljeno koliko uloženo i ...
Ma boli me ona muško-ženska stvar za izbore. Snađi se čovječe, kupi lovu od onoga tko ti je želi dati. Žali-Bože što ih nema više za stranke desne koalicije.
Inaće mislim da su izrazita nastojanja svih medija osim HRT i Vjesnika, da se smlavi misao o postojanju Hrvata u nekoj ovoj našoj banana Republici.
Usput, kad gledam našu državu po svom obliku, ne mogu se drukčije vizualno izraziti osim da je promatram kao PTICU koja sve države, posebno BiH i Srbiju vuče na zapad u EU.
To je istina jer je Hrvatska država skupa s Vojvodinom uvije pripadala zapadu.
Nažalost malo po malo krali su je OPANČARI.
Danas to čine Opančari, mislim, na socijalističku partiju SDP koja je preko medija razlaže je i razara tjerajuči ljude na neki novi ravnopravni socijalizam u kome će svi, ovisno o zaslugama primati plače od 2.000 kn, 4000.kn ili 6000. kn a oni došavši na vlast 20.000 kn.
Ma pogledajte onog Hrelju u toj koaliciji i upitajte se kome on pripada! Umirovljenicima sigurno ne.

Nema komentara: