30 rujna 2011

Srbija ne odustaje od bivše SFRJ

Sada se Hrvati i Srbi, politički naganjaju oko toga dali Srbija ima ili nema pravo, ja bih rekao ganjati Hrvate po svijetu.

Imam odgovor na tu srpsku politiku!

Ukinimo amnestiju za sve Srbe koji su u pobuni, oružanoj pobuni u paravojnim srpskim formacijama ili u srpskoj vlasti na okupiranom hrvatskom teritoriju ili oružanoj borbi bili u srpskim ili JNA formacijama protiv Hrvatske i pokrenimo postupak za ispitivanje uloge svih tih Srba, nazovi Hrvata, kao što je potpredsjednik Sabora RH g. Uzelac ili g. Stanimirović!
Pa koliko je Srba u Hrvatskoj otkrilo ratne zločine svojih sunarodnjaka, koliko ih je pokazalo jame u koje su pokopani pobijeni Hrvati na tlu Hrvatske?
Mislim da bi onda ona vaga pravde, po srpskom terazije, došla na ravnotežu u pravdi tih dviju država.

Uostalom kojim se hrvatskim ili međunarodnim pravom koristila Hrvatska država kada je donosila zakone o amnestiji Srba u oružanoj pobuni protiv Hrvatske? U toj aneksiji su sigurno bili i SRBI, ratni zločinci, na koje se i danas poslije 20. godina žale žrtve i silovane žene a silovatelji uživaju u slobodi hrvatske države.

Jesmo li mi Hrvati osuđeni,da kao guske u magli od 1918.g. ližemo dupe Srbima a posebno Srbima, koji su u hrvatskoj činili zločine u korist svog srpskog naroda!u Srbiji.

Dosadašnja vlast je koliko toliko vodila neku uravnoteženu politiku prema Srbiji? Ajme, što će se dogoditi ako slučajno komunisti dođu ponovo na vlast?
BRATSTVO I JEDINSTVO!?... s g. Milanovićem, ubojicom Čačićem i Pusićkom na čelu Hrvatske?

Ma dajte, najte! Nemojte nas praviti glupavim, da smo od 1945-1990. g zaboravili komunističku vlast u bivšoj SFRJ!

Komunista i njihovih potomaka još uvijek ima oko 20-30 % u Hrvatskoj koji se spremaju za izbore.

Nema komentara: