03 rujna 2011

Čarkanje, čačkanje

Možda sam u krivu što se tiće izvješća medija na HTV ili bivše Juge? Netko je rekao, da ne treba čarkati u odnose Republika Hrvatske i Srbije zapravo u njihove odnose, poslije raspada bivše Jugoslavije!
Ja naprotiv mislim da treba čačkati u njihove odnose od 1918.g. i sva sranja u odnosima političara jedne i druge regije bivše Jugoslavije iščačkati.
Treba saznati povijesnu istinu na ovim prostorima. Ispitati što se sve i u ime koga dogodilo i na kraju kao poslijedica, što se sve i danas nakon svih tih čarki na ovim prostorima događa.
Vjerujte mi da ja imam toliko Srba rođaka iz mješovitih brakova, imam odlične odnose i nikad im nisam rekao ti si Srbin i j.b. si mater niš ne vrijediš.
S druge strane ti isti Hrvati i Srbi pomažu koliko god mogu ugroženima u svijetu, nepoznatim ljudima, drugih vjera i uvjerenja bez ikakvih prepreka.

Pitam se često!? Što je ovim ljudima na Jugo-zapadnom Balkanu, koji su na kraju dobili svoje države, okvire u kojima mogu ostvarivati svoju samostalnost i neovisnost.
Što im smeta da budu ljudi, da pokreču čarke, da čačkaju po prošlosti, nebi li svi muljatori izašli iz mišjih, pacovskih rupa i bili kažnjeni za nesuglasja među narodima bivše Jugoslavije!
Neka to rade!
A nekome se to ne sviđa?!

Da bi bilo, bilo kakve iskrene veze u budućnosti, rasčistimo prošlost!

Zato treba čarkati i čačkati, dok se ne očistimo od prošlosti, i skrojimo budućnost koja neće nikoga, niti narode niti osobe na ovim prostorima opterećivati.

Nema komentara: