15 rujna 2011

Politička borba protiv HDZ-a.Crni fondovi.

Bivša šefica računovodstva HDZ g-đa Branka Pavošević, bivša suradnica g.Barišića u Carinskoj Upravi g-đa Sanja Crnković i g. Barišić, navodno su utroje brojali novce iz crnih fondova HDZ. Ako su ih brojali, jesu li to radili po zapovjedi, jesu li ih točno zbrajali ili je ostalo nešto i za njih!?
Mislim da to treba biti borba DORH-a protiv korupcije a ne politička borba za vlast, protiv VLADE i stranke na vlasti.
Zašto DORH kao za početak, ne ispita imovinsko stanje spomenutih osoba koje su radile u računovodstvu i Carini RH, imovinsko stanje njihove rodbine i prijatelja (ma sigurno su bili na organiziranom domjenku!?), a onda pređe i na moralnu odgovornost ljudi i osoba međusobno povezanih u curenju izjava medijima i ...
Politika i korupcija su vjerojatno povezani i kod nas kao i u svijetu ali se kod nas sada koriste u predizborne svrhe protiv HDZ. Mislim da neće imati utjecaj protiv HDZ. Možda čak ove optužbe operu obraz HDZ jer se zalagala i založila za iskorijeniti ZLO najprije u svojim redovima a zatim i dalje.
Po mome g. s Sanader je već počeo snositi poslijedice svojih financijskih malverzacija ako mu se dokažu na sudu? U političkom smislu je propao!
Zašto vezati korupciju nekih članova za neku stranku nije mi jasno, osim ako vjetar puše s "one" druge strane!

Nema komentara: