29 travnja 2012

AUTOCESTA Doboj - Banja Luka


28.04.12.   Starost: 1 dan(a)
Viadukt, Konstruktor i Ingra na natječaju

Tri hrvatske građevinske tvrtke - Viadukt, Konstruktor i Ingra inženjering, prijavile su se "odvojeno" na međunarodni natječaj za gradnju 37 kilometara duge dionice autoceste u Republici Srpskoj, za što je u četvrtak Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) odobrila zajam od 150 milijuna eura, javljaju tamošnji mediji.

Na tender za gradnju dionice autoceste od Doboja do Banjaluke pristiglo je 12 ponuda, rekao direktor Javnog poduzeća Autoputevi Republike Srpske Dušan Topić. Potkraj svibnja uputit će se poziv tvrtkama da dostave i financijske ponude. Tko će graditi dionicu, bit će poznato sredinom lipnja.

Na tender su se, uz Viadukt, Konstruktor i Ingru inženjering, prijavile i dvije tvrtke iz RS-a zajedno sa stranim partnerima iz Makedonije, Španjolske i Češke te jedna tvrtka iz Italije, dva konzorcija iz Kazahstana i Turske, Njemačke, Švicarske te dvije građevinske tvrtke iz Austrije.

"odvojeno"

KOJA GLUPOST.

Pa ja mogu ljude stručnjake, potrebne kao voditelje projekta  iz Slavonskog Broda ili Okućana svaki dan autobusom, voziti  na izgradnju autoceste. Koliko onda mogu biti jeftiniji od drugih natjecatelja  iz Makedonije,  Španjolske, Češke, Italije, Kazahstana, Turske, Njemačke,   Švicarske  ili  Austrije.

1 komentar:

Anonimno kaže...

Zdravo,

Ovdje smo još jednom kupiti bubreg za naše pacijente i oni su se složili platiti dobru svotu novca svima koji žele donirati bubreg kako bi ih spasili, pa ako ste zainteresirani da budete donator ili želite spasiti život, molimo Vas da nam pišete na e-mail ispod.

Ovo je prilika za vas da budete bogati u redu, jamčimo Vam i jamčimo Vam 100% sigurne transakcije s nama, sve će se izvršiti prema zakonu koji donosi donatore bubrega.
Zato više nemojte gubiti vrijeme, molimo Vas da nas napišete na irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua specijalistička bolnica.