30 srpnja 2011

Kosova se nikada nećemo odreći

Mislim da su to riječi srpskog premijera g. Tadića:" Kosova se nikad nećemo odreći". Što to znači!?
U tkz. republici Kosovo živi oko 2 milijuna albanskih stanovnika Kosova i oko 100 tisuća stanovnika srpske nacionalnosti.
Taj srbin jebe srbe u republici Srbiji, kojima priča priču, ili jebe 5% srba na Kosovu koji hoće Albansku Republiku Kosovo pripojiti Srbiji.
Zar to nije bio pokušaj sa Slovenijom, Hrvatskom,BiH? Na kraju imam osijećaj da će i Vojvodina koja je bila država- Autonomna pokrajina s pravom države u bivšoj SFRJ postati država.
Tko će ostati? Opančari, Šumadija, rekao bih središnja Srbija nabijena emocijama o tome kako su oni narod svijeta, stvoren za vladanje svijetom, a svi ostali ljudi, bez obzira na vjeru, kulturu i jezik njima, opančarima pripadaju.
Svelo bi se na ono srpsko:" Gdje je ijedan srpski čovjek ili srpski grob to je Srbija". Zar ne mislite da je i Amerika Srbija?
Koliko ludosti u tom narodu, koji po mom mišljenju danas u 21. stoljeću, živi u nekim povijesnim vremenima 19. stoljeća, još uvijek pod Turcima.
Nije li izjava njihovog predsjednika Tadića: prevedeno;" ne damo Kosovo", izraz takvih nerazumljivih težnji bivšeg balkanskog, turskog sustava i bivše bahatosti Srba i srpske politike. na prostorima Balkana koji im nikada nisu, ni po prirodi niti ičemu pripadali.
Osim naklonosti Francuza i Engleza, dobili su kraljevsku vlast koja im je propala.
A što si jadan Srbin može snivati, Srbiju na zapadu od Virovitice do Karlobaga.
A Kosovo, to je njihovo sa 2 milijuna albanaca i oko 100 tisuća Srba.
Što je najgore u Francuzima i Englezima još uvije imaju svoje krojitelje povijesti.
Po srpskom "ŽIVIO KRALJ PETAR KARAĐORĐEVIĆ"
Pa zašto ga ne dovedu na vlast u Republiku Srbiju!?, da budu kraljevina, ali samo kraljevina Srbija kao što je Engleska.
Koji mi k.r.c treba srpski- engleski, kralj u Hrvatskoj, bivšoj austro-ugarskoj monarhiji!?

Zašto srpski ministri ili predsjednik Tadić, nebi, danas 2011.g. imali pravo doći u tkz. Krajinu u Hrvatsku i dijeliti lekcije o tome kako će se ponašati srbi koji su prije 3-4 stolječa došli u Hrvatsku.
Zašto taj g. Tadić nebi otišao u Ameriku i uvjeravao Srbe, ljude koji su prije 3-4 stolječa otišli u Ameriku da su oni Srbi a ne Amerikanci!
Zašto crnci iz Afrike doseljeni u Ameriku, nisu Amerikanci!
Zašto su Srbi poslije 3-4 stoljeća doseljeni u Hrvatskoj još uvijek Srbi? Štitila ih Kraljevina Srbija koja im je u hrvatskoj davala srpske povlastice, na nivou mjesnih zajednica, općina i nadalje do izvršne vlasti.
Rupa, (šupak), Rupa na Balkanu je Srbija i njihova tkz. povijesna povezanost sa SSSR ili možda Turskom?
Gadi mi se "njihova" povijesna politika naroda određenih kao gospodara na balkanskim prostorima!
Ma dajte izvršite anketu o njihovoj pismenosti i obrazovanju.
VODEĆI NAROD NA BALKANU! OTKUDA? OD TURAKA?
Ma dajte najte! Srbi i Srbija su crna rupa na Balkanu

Nema komentara: