16 svibnja 2013

ULAZAK, PRIJEM DRŽAVE HRVATSKE U EUROPSKU ZAJEDNICU EU

Eto ja kao glupi čovjek, dođem u neku organizaciju koja se zove Europska zajednica EU. Dođem i kažem; evo ja sam takav i takav, smrlljivi, pripadnik države koju hoćete primiti u EU i želim da i dalje ostanem smrdljiv a pripadam EU!
  Hoćete li me, primite  u svoju organizaciju, ali ne dirajte u moj Prošek, Teran, itd..., ne dirajte u ono što se stolječima proizvodi na ovom, svom, našem,zemljištu u svojoj državi Hrvatskoj!
Ne dirajte mi u kneza,  kraljeve Branimira,  Tomislava,  Zvonimira i sve ostale ljude koji su postojali dok ste vi koze ganjali po toj takozvanoj Europskoj Unuji.
  Ovo je naša zemlja, koja od 7. stoljeća živi na ovim prostorima  i trebalo bi Vam biti čast što tu zemlju primate u svoju organizaciju i prihvatate njenu, kao svoju europsku  kulturu  Europske države.
Želim na kraju, da ta Europa, prizna da su ljudi i koze  bili u toj EU za vrijeme DUBROVAČKE REPUBLIKE u prostorima ove  Hrvatske države!
HEJ, Europo gdje si bila, dok sam te u stoljećima na ovim prostorima tražio!
Europa treba priznati statut, zakonik,Dubrovačke Republike u državi ponosnih Hrvata.
Ako netko želi državu Hrvatsku u EU, onda mora prihvatiti svu kulturu koju ta zemlja donosi i obogaćuje EU.
Ona EU mora biti svjesna  da je Marko Polo  s hrvatskog otoka Korčule, krenuo u upoznavanje divnih krajolika istoćnih zemalja ,istočnih krajeva Kine i ne dozvoliti da se neka država Italija ponosi njegovom prošlošću.
Inaće neke floskule i pravila o navodnoj kulturi EU država, neće se obogatiti prisustvom drugih kultura.
Drugim riječima, dali je kultura nijemačka, fransuska ili engleska, dominantna u kulturi europskih naroda ,očito  bogatstvo kulturne EU, bogatstvo svih država koje je čine!
Mene posebno iritira, ne priznavanje Bosne i Hercegovine, jedine države koja je u okviru naroda i kultura održala suživot s muslimanima, ljudima muslimanske vjere, za koje pretpostavljam da su Hrvati, begovi i sva njihov raja morali radi produljenja svog života  preči na kulturna vjerovanja Turaka.
E vidite u tome je  vrijednost muslimanskog  i hrvatskog naroda, koga su muslimane kao pripadnike bivšeg hrvatkog naroda , SRBI ubijali u SREBRENICI i po ostaloj Bosni i Hercegovini.
Da ne prićam dalje,.
BiH je zaslužila prijem u EU, ali bez postojanja REPUBLIKE SRPSKE, umjetnog stvaranja podijele BiH, BiH. Republika Srpska nastala je kao izraz stvaranja velike Srbije, po Garašaninu i  Milpševićui  i njihovom projektu.kao države velike Srbije, države  ravnopravnih 3-.ju naroda u BiH. Srbija kao država neka čeka dok ne riješi Miloševićeve aneksije autonomnih pokrajina bivše jugoslavije, autonomnih pookrajina Kocova i Vojvodine po ustavu SFRJ iz 1974.g. .
Ma znate što me najviše začuđuje?
Pomirba zapada koja je zabranila napredovanje Hrvata i Muslimana u BiH i time omogučila neku umjetnu tvorevinu "Reubliku Srpsku" iz koje su svi osim  Srba,  ISTJERANI SA SVOJIH OGNJIŠTA u državi Bosni i Hercegovini.
Drugim riječima, Srbi su postali vlasnici njihovih imanja i imovine. Ima li to igdje u Svijetu!?

Nema komentara: