27 svibnja 2013

KENTAURI, pored Centauri u Hrvatskoj Državi

Pričaju danas u emisiji "Nulta točka" na HTV1. Pitanje je bilo o referendumu ; Dali u hrvatskom Ustavu treba biti klauzula o tome da je BRAK, ljudski sustav vrijednosti, koji čine muškarac i žena a obitelj njihovi potomci!?
       Po mom mišljenju, predstavnici,koji su bili za zagovaranje istospolnih brakova i koji su zagovarali za pravo seksa i života između muškarca i muškarca, žene i žene i njihovo pravo na brak i osnivanje obitelji vjerojatno  su mislili samo na ozakonjenje prava seksa istospolnih vrsta.
  Ako im to dozvolimo, da je LJUBAV u biti presudna za osnivanje braka, hoće li se u budućnosti, radi te iste ljubavi pojaviti, karikiram i KENTAURI u ljubavi ( napola konji a napola ljudi) u državi Hrvatskoj, jer po njihovom , GEJ, LEZBIJKE,. seks je samo ljubav,  a ljubav je pravo na zakonski brak, bez obzira na vrstu živototinjskog svijeta!?
        Eto  zašto se ne pojavljuju Kentauri? Zato, što se kobila u braku sa čovjekom nezna potpisati na ugovor!
Po mome, neka žive po međusobnom ugovoru muško s muškim, žensko sa ženskom ali ne u braku, već po potpisanom i ovjerenom ugovoru pred Notarom i sa dva svjedoka. Tko im po sporazumnom ugovoru brani međusobnu brigu i materijalno naslijeđe?
Brak kao instituciju  ostavimo muškarcu i ženi koji stvaraju ljudsku obitelj, stvaraju ljude.

Nema komentara: