23 svibnja 2013

Tko smo u EU


Emisije koje emitirate oko13-14.sati pod nazivom emisije DR.OZ, su jako interesantne za cijeli svijet, posebno za široko TV gledateljstvo, pa i za  dr. OZ-a, kojem upućujem zaista divljenje za koncepciju i prikaz, otkupljene emisije od strane HRT.
No kako se uvjeti u kojima žive amerikanci i uvjeti u Hrvatskoj državi uvelike razlikuju, slobodan sam predložiti HTV, da koncipira i po slićnim obrascima organizira i prikazuje TV emisiju pod nazivom "dr. SKROZ"? Ta bi emisija obuhvatala ne samo emisije za mršavljenje amerikanaca, a čitam da su Hrvati na 4. mjestu po debljini u EUROPI,  ili emisije,vezane za zdravlje ljudi, već i emisije "SKROZ" koje bi obuhvatile cijeli život Hrvata i njihove probleme od dolaska na Balkan u 7. stoljeću. Na primjer, da budem kardinalan emisija bi trebala sadržavati kako su se od 7. stoljeća na ovim prostorima ponašali- održali  HRVATI:
-što su jeli,
-što odijevali,
-što oblačili,
-čime se i kako zabavljali,
-što im je bila proizvodnja,
-od čega su živjeli i održali se na ovim prostorima od 7. stoljeća!? 
Ma to su samo pitanja koja mi kao neukom čovjeku padaju na pamet, ali, ZAISTA, interesira me povijest moga naroda  do ulaska u EU 1. srpnja 2013.g i interes da Europa doživi Hrvatski narod ne kao privjesak siromaštva, već kao bogatstvo naroda EU kojim će se moći diviti svi ljudi koji razmišljaju o EUROPI kao progresivnom prostoru čovječanstva, pored starih kineskih, indijskih , arapskih ui ostalih kultura koje su kao i Egipatska vladale svijetom.  
sa štovanjem g. Radmanu

Nema komentara: