05 svibnja 2012

Čačić


PRVI POTPREDSJEDNIK VLADE

Čačić: Jadrankamen će proizvoditi, ali Vjesniku nema pomoći

Dalmacijavino i Jadrankamen imaju tržište, to su brendovi i zato će opstati - smatra Čačić.

PovećajČačić: Jadrankamen će proizvoditi, ali Vjesniku nema pomoći
Ministar gospodarstva radimir Čačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL





















Jadrankamen i Dalmacija vino nastaviti će proizvodnju, jer su to kvalitetni proizvodi. Oni imaju tržište, imovinu, to je kvalitetan kamen ili vinogradi i brendovi ako govorimo o Dalmacija vinu. Nažalost, postoje slučajevi kad se jedna nekvalitetna politika više ne može spasiti i kad gotovo da nema povratka. To je, recimo, slučaj Vjesnika: kad nestane proizvod, kad nestane tržište i kad više nema pomoći - izjavio je danas u Umagu potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić, piše tportal.
Što se tiče pulskog Uljanika kazao je kako očekuje da će se u najkraćem roku na Vladi pronaći potrebne korekcije koje će omogućiti proces privatizacije.


Citiram:
".Nažalost, postoje slučajevi kad se jedna "nekvalitetna politika" više ne može spasiti i kad gotovo da nema povratka. To je, recimo, slučaj Vjesnika: kad nestane proizvod, kad potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić, piše tportal".- Riječi su potpredsjednika vlade koji se eto u svom životu bavi izuzetnom mobitelskom " kvalitetnom politikom" 
Ja bih kao što postoje braniteljske udruge, registrirao udrugu Vijesnik d.o.o i nastavio za početak izdavanjem e-novina, koje sam svaki dan čitao na internetu. Vjerujem da bi nas u samom početku bilo oko 3000-5000 prijavljenih članova. 
Mogu li se za takve usluge ubirati godišnje članarine od 100 kn  kao kod nekih drugih udruga?- Mislim da mogu. To bi po mom mišljenju bilo dovoljno za početak i omogučilo čitateljima "nekvalitetne politike"  da svaki dan čitamo u Vjesniku u  e-novinama  o kvalitetnoj politici  optuženog ubojice dvoje ljudi, " izuzetnog"  g. potpredsjednika Vlade RH  g. Čačića, Bog nas blagoslovio.
Ja mislim (neću pod upitnik dovoditi ikakvu njegovu stručnu spremu), da je to jedan obićni varaždinski seljak, koji se pod utjecajem okolnosti dočepao, u ili  poslije rata  bogatstva i sada želi soliti pamet u gospodarstvu svim Hrvatima!?
Kad će podnijeti ostavku zbog moralne odgovornosti, može i mobitelom?

Nema komentara: