20 ožujka 2011

Usrani međnarodni sud u HAG-u

Mislite li da su Gotovina, Čermak i Markač glavni krivci za genocid u Hrvatskoj. Ne . Glavni krivci su su(D)ci u HAG-u koji ne shvaćaju probleme ove regije.
Srbija kao označena zemlja, koja je pomogla s možda 100 svojih vojnika , u prvom svjetskom ratu, u napadu na Makedoniju protiv Austrougarske , označena je kao zemlja saveznik Francuske i Britanije. protiv Austrougarske.
Neznam što Britanci imaju protiv Hrvatske, kojom su, V. Britanijom, kao i Hrvatskom vladali; Rimljani, Francuzi i da tu zemlju Hrvatsku više vide, kao srpsku a ne europsku, hrvatsku zemlju.
Zašto međunarodni sud u HAG-u, ne prizna povjesnu tekovinu, da su hrvatska država i Hrvati stožer obrane Europe protiv srpskog i Ruskog sranja za osvajanje teritorije EUROPE.
Ti su(d)ci Europe u postupcima protiv optuženih Hrvata; Gotovine, Čermaka i Markača su obično EUROPSKO PRAVNO SRANJE.
Što misle ti Europski suci o obrani ljudi iz Libije, iz grada Bengazija!? Trebalo je te ljude, uz zabranu uvoza oružja, kao i za Hrvatsku prepustiti, srpskoj, libijskoj agresiji?
J.b.m. i tu svjetsku OUN, koja je na temelju ugovora svih država pripadnica, dužna čuvati u pripadnicama OUN-a, (LIBIJA) civilna ljudska prava.

Nema komentara: