17 ožujka 2011

Crkva u Hrvata

Eto jučer i danas, gledam na elektroničkim vijestima 24 sata, kako u Hrvata opada potpora hrvatskoj katoličkoj crkvi.
Tko može financirati takve nebulozne izjave na TV vijestima; Scientološka, mislimanska. pravoslavna evangelistička... crkva? "Malo morgen" što bi Nijemci rekli malo sutra.
Po mome, cilj uništavanja katoličke crkve u Hrvatskoj je njen utjecaj na Hrvatsku državu. U uvjetima kada brani katolicizam i Hrvatstvo ona je, hrvatska crkva u centru interesa. Treba je razbiti i Hrvate odvojiti od katoličke crkve.
Zašto? Zato što će Hrvatska država postati uskoro član EU, dobit će nofce i kredite za razvoj i otvoriti se kao nova destinacija za navalu raznih useljenika sa istoka. Na taj način će rasteretiti posebno srednju Europu od naseljavanja i gurnuti ih na jug Europe, koja će kao i prije biti nekulturni Balkan Europe.
Što bih ja na mjestu crkvenih velikodostojnika predložio državi Hrvatskoj!?
Donesite zakon o uvjetima useljenja u Europsku državu Hrvatsku. Vodite računa da svaki useljenik bude u prihvatnom, kako bih ja to nazvao logoru, AZILU, gdje se za godinu dana mora provjeriti, naučiti hrvatski jezik, biti provjeren da je katoličke vjere, ne od jučer, i da će časno i odgovorno služiti hrvatsku vojsku i Hrvatsku braniti od bilo koga neprijatelja!
To bi osiguralo hrvatsku kao državu prosperiteta a ne naseljavanje raznih etničkih kultura, koje bi nadajući se zapadno-europskoj kulturi, bježali iz jedne u drugu zemlju gdje je život sigurniji. Takvi dotepenci po mom mišljenju ni crkvi ni nama u Hrvatskoj ne trebaju.
Ako mene pitate, čuo sam i bio obaviješten o posjetu PAPE Filipincima koji su katolici. Eto nek dođu filipinci, katolici u Hrvatsku.

Nema komentara: