20 ožujka 2011

Emisija 20.ožujka na HTV "24 sata" , Lepa Brena i nastup u Osijeku

Ja bih na hrvatsku televiziju, nakon ove pokajničke emisije, pozvao sve Srbe , Miloševićevu, Arkanovu i ostale srpske žene, da iskoriste hrvatsku tradiciju u turizmu, navale na Hrvatsku obalu i ostvare neophodne devize na račun Hrvatske za Srbiju.
Vjerujte mi, niti? Slovenija niti Srbija? nisu živjele bez hrvatske turističke privrede! I Odakle sada "LEPA BRENA" na hrvatskoj obali u turističkom vremenu. Ma znate. srbi jedni i svuda, Gdje god je umro ili poginuo ijedan srbin to je srpska zemlja! Čisto srpsko sranje. Zašto!? Pa ima Srba i u Dalmaciji a i u Americi. Jeli i to, ta Amerika, Srpska zemlja!?
Srbi su imali do 1990.g. austrougarsku, francusku i englesku politiku i utjecaj na Hrvatsku državu. Nije li vrijeme da se oslobodimo opančara.
Je vrijeme je, ne samo za opančare već i njihove glasnike, "LEPA BRENA",kao novih odnosa između država!?
No Srbi su Srbi, nemojte to zaboraviti.
Narod srpski je dobar, to priznajem, ali njihova Garašaninova politika je samo EMOCIJA. Prepustimo hrvatsku obalu "lepim brenama" i srpskim uhodanim tehnikama iskorištavanja drugih naroda, nemojmo razvijati hrvatske mogućnosti i opet smo postali Hrvatska kao pokrajina Srpske države.
Ma najviše me ljuti to što su Srbi rođeni u državi Hrvatskoj, SRBI, a nisu Hrvati pravoslavne vjere. Zamislite SRBIN u Hrvatskoj, koji nikad nije vidio Srbiju, zastupa njihove srpske stavove da je Hrvatska država Srbija.
SRANJE od tih ljudi hrvatskih državljanja! Zašto oni nisu Rusi ili Grci pravoslavne vjere, možda Bugari, Rumunji, Ukrajinci ... jer sa Srbima nemaju nikakve veze?
Ja kao Hrvat, mogu ih zamišljati kao Japance na našoj obali, pružiti im šanse da ostvare dobitak, zaradu, ali njihove ljude smatrao bih strancima što i jesu. Ne "Lepa Brena" nije srpkinja, koja je imala svoj imidž u Hrvatskoj, ne, ona je žena strankinja koja se mora dokazati u Hrvatskoj. Dozvoliti ili ne njenu zaradu na našoj obali, to je koristiti imidž i tradiciju uspjeha na bivšoj Jugoslavenskoj sceni. Ne ja joj nebih odobrio nastupe u Hrvatskoj najmanje do 2020.g.

Nema komentara: