25 veljače 2011

"24 sata" 25.veljače 2011 - Kaos na Markovu trgu ...

U "24 sata" pišu Marcela Bratović, Marko Dejanović i Snježana Krnetić ... "Prosvjednici su se zaletavali na policijske blokade i šakama udarali po policajcima, koji su odgovorili suzavcem. Mnogi su popadali na pod, a u sveopćem metežu policija je privodila najgorljivije"
Kome služe i kome su namjenjeni ovi nepotpuni izvještaji u novinama upitajte se sami? Gledao sam na RTL emisiju o događajima. Reporterka je UŽIVO izvještavala o događajima. Vidjeli smo da su se prosvjednici u početku prosvjeda, zaista naguravali s policijom ali zatim su na policiju počele padati petarde i možda kamenje što je izazvalo policiju da upotrijebi suzavac. Oni koji nemaju TV, a čitaju "24 sata" nisu dobili pravu informaciju. Po mome, dobili su informaciju za pobunu protiv VLADE i policije, jer jadni prosvjednici išli su šakama na policajce a dobili su suzavac uhićenje i privođenje.
Čemu sve to kad je zakonom zabranjen prosvjed na Markovom trgu, a izbori su blizu.
Možda aspiranti za novu Vladu, hoće ubrati vrhnje jer je ugovor ove VLADE sa EU na pomolu a i nezaposlenih će biti manje radi zapošljavanja u turizmu.
Pitam se, kome je namjenjen ovaj članak napisan u "24 sata". Što iz napisanog članka kao informaciju o prosvjedima dobiju neki ljudi putem rekla-kazala!?

Nema komentara: